Πολιτική αλλαγών

Επιστροφή & Αλλαγή Προϊόντων Παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή και αλλαγή μέρους ή του σύνολου της παραγγελίας σας αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

  • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως επίσης και η συσκευασία.
  • Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.
  • Για να προχωρήσει στην διαδικασία της αλλαγής θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας, στέλνοντας e mail στο info@kamposcretanproducts.gr ή τηλεφωνικά στο 2810 314 997.
  • Η αλλαγή των προϊόντων έχει έξοδα 7 € (για Ελλάδα) και αφορά τα μεταφορικά έξοδα που επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Το δέμα αποστέλλεται πίσω σε εμάς με την εταιρεία ΕΛΤΑ courier Πόρτα-Πόρτα με την οποία συνεργαζόμαστε με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε σας.

Τα προϊόντα μας είναι επιμελώς συσκευασμένα προκειμένου να φτάσουν στον πελάτη σε καλή κατάσταση. Το Kampos Cretan Products δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες του προϊόντος που προκαλούνται από τον μεταφορέα.
Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη αν βιώσατε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια με την αγορά σας και λάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί ώστε να προχωρήσουμε σε επισκευή ή αντικατάσταση.